Retail360 Box Solutions

Fra bemandet til ubemandet butik

Ubemandet forretning

Fra bemandet til ubemandet butik

Hvis du som lokal erhvervsdrivende har svært ved at sikre en solid drift og en sund forretning, kan en løsning være at skifte til en ubemandet forretning med Retail360 Box Solutions. Med vores løsninger får du helt nye muligheder for at drive forretning, hvis du har svært ved at få vagtplanen til at hænge sammen, eller hvis der simpelthen bare ikke er et kundegrundlag, der er stort nok til at holde forretningen oven vande på traditionel vis.

Omkostningseffektivt

Ønsker du at skifte til en ubemandet butik i dine eksisterende lokaler?

Du har måske hørt om vores Retail360 Box Solutions-løsninger, der kommer med både nyt butikslokale og alt, hvad det indebærer. Her kan nye koncepter udvikles i eksempelvis en container, som er bygget til det ubemandede koncept.

Men du behøver ikke opgive dine gamle lokaler for at nyde godt af vores løsninger. Vi kan nemlig også sagtens indrette en ubemandet butik i dine eksisterende lokaler, hvis du allerede ejer dem. Det kan være en mulighed for rigtig mange erhvervsdrivende, der er på udkig efter en mere omkostningseffektiv løsning at drive forretning på.

Det kan eksempelvis være dig som købmand, der ikke har mulighed for at drive din bemandede forretning videre i sit nuværende format. Men med vores løsning kan du gøre din forretning ubemandet, så du kan skære ned på omkostningerne.

– Rønnede Golfklub’s ubemandede butik

 

Fordelene

Hvad er fordelene ved at skifte til ubemandede butikker?

Der kan være mange fordele forbundet med at skifte til en ubemandet butik for dig, der ikke længere ser det rentabelt at drive din forretning videre i sin nuværende form. Med en ubemandet butik kan du nemlig spare de mange udgifter væk, som er forbundet med at have medarbejdere i butikken dagen lang.

Det er oftest ikke rentabelt at betale medarbejdere for at stå i en butik dagen lang, når få kunderne kommer på mange forskellige tidspunkter af døgnet, mens det i andre sammenhænge også kan være et problem at finde nok arbejdskraft til at udfylde vagtplanen.

Men begge bekymringer slipper du for med en ubemandet butik, hvilket både gælder for dig som købmand og for dig med et helt andet koncept, du gerne vil præsentere lokalsamfundet for.

Nemmere bliver det ikke

Hvordan fungerer en ubemandet butik?

Når kunden ankommer til butikken, låser vedkommende sig ind ved at scanne butikkens QR-kode. Inde i butikken scanner kunden selv de varer, som vedkommende ønsker at købe, og når kunden er færdig, betales der gennem appen ved at scanne butikkens QR-kode. Nemmere bliver det næsten ikke.

Kunden vil således selv klare sine indkøb, og som butiksejer skal du derfor bare sørge for at fylde varer på plads en gang om døgnet. Og så er din butik klar til at lukke købelystne kunder ind – 24 timer i døgnet.

Kontakt os og vi hjælper dig videre i processen. Vi ser frem til at høre fra dig.

0

Share This