Slip for at vælge – tilpas din hybridbutik til dine kunder

Tilpas til dine behov

Ubemandede butikker – Hybridløsningen

Hvis du kan se fordele ved både at have en ubemandet forretning og en bemandet forretning, så kan vores hybridløsning være den helt rette løsning for dig. Med en hybridløsning slipper du for at vælge, og du kan derfor tilpasse dit koncept til lige netop dine behov og din kundebase.

Sund forretning

Hvad er en hybridløsning af ubemandede butikker?

En hybridløsning giver dig kort sagt mulighed for at drive din forretning videre med bemanding, som du plejer, mens du på andre tidspunkter af døgnet kan efterlade butikken ubemandet. På den måde kan du eksempelvis have en ekspedient i butikken ved tilspidsede perioder som eksempelvis lige efter arbejdstid på hverdage, hvor medarbejderen kan hjælpe med spørgsmål og betjening.

En medarbejder får kunderne til at føle sig velkomne, men for dig som forretningsdrivende er det ikke sikkert, at det er rentabelt at have en medarbejder i butikken uden for de tilspidsede perioder. Om morgenen, om formiddagen og om aftenen vil efterspørgslen være mindre, og det kan derfor være en stor udgift at holde forretningen åben med bemanding for de få kunder, der kommer på disse tidspunkter.

Til sådanne situationer vil vores hybridløsning passe perfekt ind, da du selv får mulighed for at bestemme, hvornår butikken skal være med bemanding, og når den ikke skal. På den måde kan du tilbyde din kunder muligheder for at handle, når de har tid og lyst, mens du på samme tid kan sikre en sund forretning.

Ved at have bemanding få timer om dagen, får du også mulighed for at sælge de varer, som normalt ikke kan sælges i en ubemandet butik. Det gælder for alkohol og cigaretter, som skal sælges af en ekspedient for at sikre, at mindreårige ikke kan købe varerne.

Scan & Betal

Hvordan fungerer en ubemandet butik?

Når du lukker ned for bemandingen, og den sidste medarbejder tager hjem, så vil din butik automatisk forvandle sig til en butik med ubemandet betjening. Herfra vil kunderne selv kunne lukke sig ind i butikken, selv scanne varerne og selv betale.

Det hele kommer til at foregå gennem en QR-kode og NemID eller MitID, hvor kunden derefter får adgang til butikken. Det hele er nemt og brugervenlig, og det giver dine kunder mulighed for hurtigt at få adgang til din butik døgnet rundt, selvom der ikke er nogen på arbejde.

Valget er dit

Butik i container eller eksisterende lokaler?

Hvis du er ved at udvikle et nyt koncept, eller hvis du gerne vil åbne eksempelvis en ny købmand i nye rammer, så kan du vælge en af vores containerløsninger, som kommer med alt det, du skal bruge for at komme i gang. Her får du en helt ny butik, som du holde åben døgnet rundt med bemanding i de perioder, du mener, det er nødvendigt.

Men hvis du allerede har de rette lokaler, står vi også klar til at hjælpe dig. Vi kan indrette din eksisterende butik til at fungere som ubemandet butik, så du trygt kan lade butikken stå åben for dine kunder, selvom du er gået hjem.

0

Share This