Konceptet

Let at handle, døgnet rundt – året rundt

Når du mangler en liter mælk mandag morgen eller får lyst til en sandwich til frokost, er hjælpen ikke langt væk. Det er visionen bag Retail360 Box Solutions nye koncept.

Vi tilbyder nøglefærdige døgnåbne, ubemandede butikker fsom et alternativ til en almindelig dagligvarebutik, der hvor det ikke giver mening at have en almindelig dagligvarebutik.

Ubemandede butiksløsninger gør hverdagen lettere og kan hjælpe med

  • At få driften til at hænge sammen
  • At få bemandingsplanen til at gå op
  • At få kvalitet i hverdagen

Færre driftsomkostninger men åbent altid

Først og fremmest kan der være behov for at reducere driftsomkostningerne i en butik,dette kan helt eller delvist gøres ved at skære ned på bemandingen i butikkens åbningstid.

Hvis der er behov for at udvide butikkens åbningstiden, vil det være en billig løsning, og der vil være mulighed for døgnåbent.

Samtidig er der mulighed for, at man som indehaver ikke selv konstant skal være fysisk i butikken, og dermed får frigjort tid til familie og andre gøremål.

Der står altid en købmand bag

Butikkerne skal drives af LetKøb-købmænd i nærområdet, som sørger for jævnligt at levere varer til butikkerne og fylde op på hylderne og tilpasse sortimentet til lokalområdet. Kunderne kan forvente over 500 forskellige varer, og sortimentet henvender sig særligt til dem, der er på farten. Butikkerne kan også benyttes som redning til den hurtige aftensmad eller mangler i husholdningen. Kunderne opnår adgang til butikken via en app, som kan tages i brug, når kunden har oprettet sig med NemId eller MitId.

Nemt og hurtigt at handle

Vii leverer de ubemandede butikker som plug-and-play. Dvs. der bare skal tilsluttes strøm, internet og fyldes varer på hylderne og en til to dage efter, er butikken klar til åbning. 

Vores løsning har et meget højt sikkerhedsniveau. Butikken er videoovervåget, og indgang kan kun ske via oprettelse med NemID eller MitID, som også sikrer, at vi kan styre hvem der har adgang. Det er samtidig nemt og brugervenligt at oprette sig og bruge systemet. Skulle man alligevel være i tvivl om noget, kan man finde kundeservicenummeret i butikken eller i appen og kontakte os 24 timer i døgnet.  

Løsningen kræver kun hvad der svarer til arealet på en 40 fods container – ca. 28 kvm. Derfor er den let at placere på mange parkeringsarealer, uden det er til gene for brugerne. Ligeledes kræver det kun tilslutning af el for, at butikken kan komme i drift.

Det er en billig og nem måde at få en butik i lokalområdet. Vi kan tillige hjælpe med finansiering.

0

Share This