Vareautomater

Let at handle, døgnet rundt – året rundt

Til sportsklubben, kontoret, hotellobbyen, fabrikshallen, hospitalet mm. Du har lokalet og vi leverer vareautomaten + betalingssystemet.

Retail360 Vareautomat kan indeholde køl/frys, vin, energidrikke – ja, vi kan i princippet håndtere alt, men vi kalder den Vareautomat. Kunden identificerer sig med sit betalingskort og betaler via dette.

Retail360 Vareautomat
– en moderne og mersælgende erstatning
Erstat de gamle, omstændige og meget dyre vendingmaskiner med vores displayskab, hvor kunden kan se varerne inden de beslutter sig – det er meget mere kundevenligt og øger købsgennemsnittet betragteligt.

Vi tilbyder alt du behøver for at lave din egen Vareautomat. Det inkluderer skab, lås og en mobilløsning for identifikation og betaling, som Ikke kræver downloading af app. Kunden kan komme igang på sekunder og klarer såvel køb og betaling direkte på telefonen – sikkert, hurtigt og moderne.

Sådan fungerer Retail360 Vareautomaten:
Kunden starter processen ved at scanne en QR-kode. Kunden identificerer sig eksempelvis med sit BankID. Lågen åbner og en side åbner sig i kundens telefon som giver kunden mulighed for at scanne/vælge de
ønskede varer og betaler direkte med telefonen. Købet går direkte ind på din konto.

Test kunderejsen
Er du nysgerrig for at se hvordan man handler i Retail360 Vareautomaten,
kan du teste nu. Bare scan QR-koden på din mobiltelefon og følg instruktionerne.

0

Share This